Всеизвестен факт е, че актьорът Калин Врачански е доста суетен.

...
 
Всеизвестен факт е, че актьорът Калин Врачански е доста суетен.
Коментари Харесай

Калин Врачански се подмладява с ботокс

 

Всеизвестен факт е, че артистът Калин Врачански е много суетлив. Оказва се, че напоследък помпането на бицепси във фитнеса не му е задоволително и е прибегнал до разнообразни разкрасителни процедури с ботокс, с които да заличи бръчките по челото си. Освен това е боядисал и кичурите си, с цел да скрие първите си побеляващи коси. 

 

Той постоянно се е стараел да наподобява привлекателно и да радва очите на почитателките си. С напредването на възрастта недоволствал, че по челото му се появили бръчки и взел решение да се подложи на ботокс процедури, посредством които да върне самочувствието си.

Смята, че след визитата му в дерматологична клиника, наподобява по-свеж и има отпочинал тип. Специалистите обаче го предизвестили, че в случай че желае да резервира този резултат, ще би трябвало да се подлага на процедурата два пъти годишно.

 

Припомняме, че преди няколко години Калин ръсна няколко бона за ремонт на зъбите. И въпреки доста да държи на визията си, преди няколко години завърши с плейбойските си изяви и се кротна до половинката си – художничката Александра Стоянова. Според мълвата двамата даже към този момент се замислят за наследници, само че считат, че е божа работа по кое време тъкмо ще се случи това.

 

 

Не е загадка, че през годините през леглото на Врачански минаха много дами, само че преди Александра мъчно се задържаше с някоя за по-дълго време. И въпреки ергенският живот много да му благнал, в един миг се осъзнал, че времето лети и би трябвало да сътвори наследници.

 

Той сподели за пръв път гаджето си на премиерата на сериала „ Господин Х и морето “ преди 4 години, когато дойде с Александра на разположение и я показа като „ дамата до мен “. Тя обаче избра да избегне любопитните погледи и седна на последния ред. До ден-днешен тя продължава да страни от светлините на прожекторите.

За нея се знае, че предлага частни уроци по изобразяване за дребни и огромни.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР